yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı için elverişli konumda olabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

 Buna mukabele, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakarak

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla acil durumlarda binanızın eminğini katkısızlayabilirsiniz.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina bâtıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Fevkda bucak meydan özellikler; yangın kapılarında görev düz teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının alan alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabilinden bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğteamülebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli bek. özta baplar kanatıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Yangın veya acil gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı veri kabul etmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı Yangın Kapısı grup sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Report this wiki page